Salg af hakket kød fra limousinekvæg

Hos ​Mosegårdens Limousine tilbyder vi salg af hakket kød fra limousinekvæg. Vores primære kunder kommer fra Århus, Skanderborg og Silkeborg og kører gerne for at få kød i rigtig høj kvalitet, som er 100% dansk og opdrættet på vores egen gård, hvor vi også selv producerer foder til vores dyr.

Der er mange, der spørger, hvorfor vores hakkede kød er så godt. Vi lader kvægene hænge i 14 dage, før det bliver til hakket kød. Det er meget fedtfattigt - og i og med at det hænger så længe, svinder 10% af dyret ind, og væsken forsvinder. Derfor får man meget magert og delikat kød på panden.

Vi går op i dyrevelfærd ved salg af hakket kød

Er du interesseret i salg af hakket kød, har du mulighed for at købe så meget, du har brug for. Alle vores kvæg er af racen limousine og er født på gården.​ Vi har også salg af kalvekød, hvis du også er interesseret i det.

Vi går meget op i dyrevelfærd, hvorfor vi blandt andet er anbefalet af Dyrenes Beskyttelse. Mens dyrene er til, skal de have det godt.

Vi tilbyder et stort udvalg kød fra danske kvæg, og du har som kunde, mulighed for at se dyrene, før du køber dit kød. Kom med i stalden, og vær endda med til at vælge din egen udskæring, som vores helt egen slagter står for. Kom til os, når du vil have salg af hakket kød i høj kvalitet fra danske kvæg.

Kontakt os i dag for bestilling

Søger du et sted med salg af hakket kød, som er i høj kvalitet og udelukkende fra danske limousinekvæg, er du kommet til det rette sted.

Du kan kontakte os for spørgsmål og bestilling på telefon 40 62 35 04, eller send en e-mail til mail@mosenlimousine.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.​

Kontakt os

​Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om:

Navn *
 
Post nr. og by
Telefon *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

​ÅBNINGSTIDER

Dato for udskæring af fersk kød

Salg af fersk kød fra kalv

Fredag kl. 12.00-18.00 / Lørdag kl. 09.00-13.00

Eller ring, vi har altid kød på frost! Tlf: 4062 3504

​VURDERING FRA FØDEVARESTYRELSEN

find_smiley

Vurderet 4,9/5 stjerner ud af 14 anmeldelser fra Facebook​​​

I/S Mosegårdens Limousine   //   Vengevej 7, 8660 Skanderborg   //   Telefon: 4062 3504   //   CVR: 20571381   //   E-mail: ​mail@mosenslimousine.dk

Created and hosted by DanaWeb A/S