Limousinekød fra danske limousinekvæg

​Hos Mosegårdens Limousine tilbyder vi lækkert og magert limousinekød fra danske limousinekvæg til kvalitetsbevidste forbrugere i Århus, Skanderborg og Silkeborg. Vores kød er fedtmarmoreret og har små lag fedt, som er med til at give det en rigtig god smag, da det ikke er oven på kødet, men inden i.

Ydermere er vores limousinekød fedtfattigt, så du får masser af kvalitetskød for pengene. Limousineracen er den mest udbredt race af kvæg i Danmark og har sin oprindelse i Frankrig. 

Alle vores kvæg er opdrættet her på gården, hvor vi også producerer vores eget foder. Alt er gennemført i høj kvalitet, da vi har fokus på dyrenes velbefindende.

Køb limousinekød med masser af smag, saft og kraft

Sætter du pris på limousinekød i høj kvalitet, er du altid velkommen i vores gårdbutik. Her kan du få fornemmelsen af dyrenes forhold og få en rundtur i stalden, hvor kvægene står.

​​Vi har vores helt egen slagter, som hjælper dig med at finde det rette stykke kød, efter dine ønsker.

Vi tilbyder en lang række forskellige udskæringer, således at du selv kan vælge. Skal du holde middag for venner og familie, sørger vi gerne for kødet. 

Kontakt os

​Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om:

Navn *
 
Post nr. og by
Telefon *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Vi har nogle fornuftige priser på alt vores kød, men der er ingen tvivl om, at vores største fokus er på kødets kvalitet, hvilket du kan smage.

Ring eller skriv til os for bestilling – eller kom forbi

Vil du have noget lækkert limousinekød, kan du altid kontakte os for et godt tilbud. Du kan også bestille forud, hvis du eksempelvis skal bruge en del eller bare vil være i god tid.

Ring til os på telefon 40 62 35 04, eller send en e-mail til mail@mosenlimousine.dk, så skal vi nok hjælpe dig.​

​ÅBNINGSTIDER

Dato for udskæring af fersk kød

Salg af fersk kød fra kalv

Fredag kl. 12.00-18.00 / Lørdag kl. 09.00-13.00

Eller ring, vi har altid kød på frost! Tlf: 4062 3504

​VURDERING FRA FØDEVARESTYRELSEN

find_smiley

Vurderet 4,9/5 stjerner ud af 14 anmeldelser fra Facebook​​​

I/S Mosegårdens Limousine   //   Vengevej 7, 8660 Skanderborg   //   Telefon: 4062 3504   //   CVR: 20571381   //   E-mail: ​mail@mosenslimousine.dk

Created and hosted by DanaWeb A/S